Mettes Banankage med ekstra choko-snaaask!

Gruppe 1, 3. kage: 

Det er altid godt tænkt og udført kagearbejde, når man medbringer et ekstra bjerg choko-snask, så der lige kan toppes kalorier op på en fremragende fugtig banankage.

Mette’s kages samlede score: 3,8

Opskrift:

  • 3 æg
  • 200 g. sukker
  • 150 g. mel
  • 1 tsk. Vaniljesukker
  • 2 tsk. Bagepulver
  • 2 moste bananer
  • ½ dl. Flydende margarine
  • 100 g. chokolade

 

Pisk æg og sukker hvidt. Bland de tørre ingredienser sammen og vend i æggemassen. Tilsæt banan og margaine og rør godt sammen. Tilsæt sidst chokoladen.

Hæld dejen i en springform, bradepande eller muffinforme (ca. 16 stk).

I springform bages den i ca. 35 min. ved 175 grader.

 

Chokolade ganache aka. Snaaaask:

  • 300 g. mørk chokolade
  • 3 dl. Piskefløde

 

Hak chokoladen fint og put den i en skål. Hæl fløden i en gryde og bring den til kogepunktet. Når fløden koger hældes den i chokoladen, mens du hele tiden pisker. Lad ganachen køle af ved stuetemperatur. Pisk ganachen (dog ikke for hårdt, da den så vil skille). Smør eller sprøjt den på kagen – og voila J

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s