Gæstekage: Sandras “phd-sprut” Tiramisu

Gæstekage

Sandra satte et tungt punktum på sin PHD-karriere med kageklubbens første sprut-kage. Tiramisuen smagte fortrinligt.

Sandras tiramisus samlede score: 4,6

Det skal du bruge til 6. pers.
4 pasteuriserede æggeblommer
4 spsk. sukker
1½ dl amaretto
500 g mascarpone (italiensk friskost)
200 g ladyfingers
2½ dl ekstra stærk kaffe (kold)
Drys
Kakao (og evt. hvid chokolade til PHD-logo)

Start med at lave kaffen, da den skal afkøles.

Pisk æggeblommer og sukker sammen, vend/pisk mascarponen i – tilsæt 1/3 af Amaretto’en.

Den afkølede kaffe blandes med min. 2/3 af Amaretto’en.

Dyp hurtigt Ladyfingers i blandingen (de suger godt) og læg dem i et jævnt lag i et fad.

Fordel mascarponecremen over kiksene.

Gentag kikse- og mascarponelaget.

Stil kagen i køleskabet mindst 3 timer, men allerbedst til næste dag.
Drys den færdige Tiramisu med kakaopulver inden servering.

FYI: Jeg havde lavet dobbeltportion til den kage jeg havde med ind. Logoet var revet hvid chokolade.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s