Gæstekage: Pernelles “Bounty-fødselsdagskugler”

Pernelles Bountykugler var mange niveauer over de tørre choko-kokosstænger, man kan erhverve sig i kioskerne. Fremragende!

Pernelles Bountykuglers samlede score: 4,4

Opskrift:

Ca. 220 gr. kokosmel

1 spsk. vaniljesukker

1 dåse kondenseret mælk (ca. 400 g). Man kan også lave det selv.

Mørk eller lys chokolade til overtræk (ca. 300 g.)

Bland kokosmel, vaniljesukker og kondenseret mælk. Stil kokosmassen i køleskab en times tid eller en halv times tid i fryser.

Form den afkølede kokosmasse til kugler og stil dem igen i fryser/køleskab, mens du smelter chokoladen.

Hak chokoladen i mindre stykker, smelt halvdelen over vandbad og vend resten af chokoladen i til det hele er smeltet. Vend kuglerne i den smeltede chokolade og stil dem til afkøling på et stykke bagepapir.

Opbevar Bountykuglerne i en tætlukket beholder i køleskab.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s