Michaels Hindbærsnitte De Luxe

Gruppe 5, 2. kage: Michael Nielsen serverede en flot udført luksus hindbærsnitte med et innovativt hindbærsnittelook. Der var overraskelse over marcipan-elementet, men enighed om at det var en virkelig god tilføjelse – og stor begejstring i sofaen over den meget velsmagende kage.

Michaels De Luxe snitters samlede score: 4,4

IMG_1064IMG_1061

OPSKRIFT
Mørdej:

400 g hvedemel
200 g bagemargarine
100 g florsukker,
1 æg (str. m/l)

Fyld:

150-200 g hindbærmarmelade

Smørcreme:

60 g blødt smør,
60 g florsukker (gerne med jordbærsmag)
1 tsk. vaniljesukker (kan undlades, hvis der bruges jordbærflorsukker)

Topping:

250 g marcipan,
ca. 100 g chokolade

SÅDAN GØR DU:


Mørdej:

Bland ingredienserne sammen til en ensartet dej. Lad den hvile i køleskabet i ca. 1 time. Rul dejen tyndt ud.

Deles i lige brede og lange stykker, som lægges på bageplade(r) med bagepapir.

Bages midt i ovnen i ca. 8 min. ved 220°.

Afkøl.

Fyld:


Smør marmelade på to af stængerne. Læg de to andre ovenpå.

Smørcreme:


Pisk smørcremen sammen med elpisker og fordel den oven på stængerne. Rul til sidst marcipanen tyndt ud og dæk toppen hermed.

Pynt stængerne med chokolade smeltet i en skål over vandbad.

Sæt stængerne koldt i mindst 4 timer. Skæres i snitter på ca. 4 x 8 cm.

Opbevares i lufttæt beholder i køleskab.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s